Bulvár

Őrizetben a két szegedi rabló +VIDEÓ

Őrizetben a két szegedi rabló +VIDEÓ

2016. augusztus 20., szombat
Őrizetben a két szegedi rabló +VIDEÓ
szegedi_rablo_orizetben

A szegedi rendőrök elfogtak két helybéli férfit, akik egy ingatlanból egyebek mellett karórát, készpénzt és személyes iratokat vittek el. Az egyik gyanúsított, miután tetten érték, bántalmazta a családi ház tulajdonosát - írja a police.hu.

A két férfi augusztus 19-én 1 óra előtt Szeged belvárosában a nyitott ablakon keresztül jutott be egy ingatlanba, ahol kutatást végeztek. A feltételezett elkövetők a házból napszemüveget, karórát, 2 darab slusszkulcsot, pénztárcát, készpénzt, személyes iratokat és 4 kulcscsomót vettek magukhoz. Az ingatlan tulajdonosa tetten érte az egyik férfit, akinek társa elhagyta a bűncselekmény helyszínét. A tetten ért gyanúsítottat menekülés közben a sértett felszólította az eltulajdonított tárgyak visszaadására, aki ennek nem tett eleget, sőt azok megtartása érdekében rátámadt a sértettre. Az ingatlan tulajdonosának a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A terheltnek ezután sikerült távoznia a helyszínről. A bejelentést követő néhány órán belül a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két szegedi férfit. A nyomozók a tetten ért 25 éves K. Richárdot rablás bűntettének, társát, a 22 éves K. Benjámint lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A szegedi rendőrök a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. http://www.youtube.com/watch?v=ZJyWvYbaPTg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.