Bulvár

Őrizetben a dohánybolti támadó + VIDEÓ

Őrizetben a dohánybolti támadó + VIDEÓ

2016. augusztus 9., kedd
Őrizetben a dohánybolti támadó + VIDEÓ
dohanybolt_tamado

A szegedi nyomozók elfogtak egy 34 éves helybéli férfit, aki a megalapozott gyanú szerint az egyik dohányboltban késsel támadt egy vásárlóra 2016 júliusában - írja a police.hu.

A feltételezett elkövető július 10-én késő este egy szegedi dohányboltba belépve a kezében lévő késsel azonnal egy üzletben tartózkodó vásárlóra támadt, majd dulakodni kezdtek. A gyanúsított ennek során a késsel a sértett mindkét kezét megvágta. Miután a bolt eladója aktiválta a helyiségben található riasztót, a támadó távozott a helyszínről. A vásárló a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. http://www.youtube.com/watch?v=Tvpv0tqsPt0 A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 34 éves

J. Krisztián

gyanúsítható megalapozottan. Őt a rendőrök augusztus 8-án elfogták. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt cselekmény elkövetését. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A terheltet a szegedi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.