Bulvár

Nyárias idő várható augusztus utolsó hétvégéjén

Nyárias idő várható augusztus utolsó hétvégéjén

2016. augusztus 25., csütörtök
Nyárias idő várható augusztus utolsó hétvégéjén

Napsütéses, meleg, száraz idő várható augusztus utolsó hétvégéjén. A hőmérsékleti maximumok 30 Celsius-fok körül alakulnak, néhol megélénkül a szél, de eső nem várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken napos, száraz idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 10-16 fok között alakul, de egyes helyeken ennél is hűvösebb lehet a hajnal. A legmagasabb hőmérséklet 26-30 fok között alakul. Szombaton és vasárnap derült, napos, száraz idő lesz. Szombaton a leghidegebb órákban 10-16, vasárnap 12-17 fok lehet, de az általában is hidegebb helyeken továbbra is hűvösebbek lehetnek a hajnalok. Szombaton napközben 28-31, vasárnap 29-32 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.