Közélet

Meghirdették Az év felelős foglalkoztatója pályázatot

Meghirdették Az év felelős foglalkoztatója pályázatot

2016. augusztus 1., hétfő
Meghirdették Az év felelős foglalkoztatója pályázatot

Az év felelős foglalkoztatója 2016 címmel pályázatot írt ki az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a felelős foglalkoztatás területén jó gyakorlatot folytató munkáltatók elismerésére. A pályázatot 2016. szeptember 30-áig kell beadni.

A kiíró tájékoztatása szerint a pályázaton kiválasztott 30 jelentkező lehetőséget kap a felelős foglalkoztató vagyok elnevezésű szakmai konferencia kiállításán való részvételre november 24-én, illetve a jelentkezők a nevezéssel egyben pályáznak "Az év felelős foglalkoztatója 2016" vándordíjra. A vándordíjat mikro- és kisvállalkozások, középvállalkozások és nagyvállalatok valamint a közszféra szervezetei kategóriában osztják ki. A program kiemelt szakmai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara valamint a HR portál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.