Bulvár

Más kerti bódéjában tartott kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

Más kerti bódéjában tartott kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

2016. augusztus 29., hétfő
Más kerti bódéjában tartott kannabiszt egy hódmezővásárhelyi férfi

Jogtalanul vett birtokba egy nem használt hódmezővásárhelyi zártkerti szerszámos bódét egy 30 éves helybeli férfi, aki ott kenderpalántákat tartott. Ellene kábítószer birtoklása miatt vádemelést javasol a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kert tulajdonosa január 8-án tett bejelentést a rendőrségen, hogy ismeretlen tettes a bekerítetlen telkén levő fészert feltörte, majd egy másik lakattal lezárta. Azt levéve a tulajdonos ott kendernövényekre bukkant. A bejelentést követően a rendőrség a helyszínen 120 tő kannabiszt, továbbá kábítószergyanús száraznövényt és növényi magot foglalt le. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével a hódmezővásárhelyi Gy. Bence gyanúsítható megalapozottan. A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves férfi 2015 októbere és 2016. január 8. között, pontosabban meg nem határozható időpontban, jogtalanul használatba vette a szerszámos bódét, majd ott jelentős mennyiségben összesen 120 tő kannabiszt termesztett. A férfi kihallgatásán elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt az illetékes ügyészségnek vádemelést javasol az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.