Bulvár

Lánykéréssel és hatalmas bulival indult a SZIN + FOTÓK

Lánykéréssel és hatalmas bulival indult a SZIN + FOTÓK

2016. augusztus 25., csütörtök
Lánykéréssel és hatalmas bulival indult a SZIN + FOTÓK
szin_elso_nap066kf

Megtelt a Partfürdő szerdán, a Szegedi Ifjúsági Napoknak már nyitánya is erősnek bizonyult, a fémzenei felvezetés után a hip-hopé lett a terep.

Klasszikus fesztiválhangulattal nyitott az idei SZIN, bár délután még a sétálgató emberek látványa volt a meghatározó, azonban amint megindultak a koncertek, a színpadok elé sereglettek a fesztiválozók. Volt is miért: a Let the cigar die, a Depresszió és a Road metáljára tombolhattak a rockerek, a Hősök, az AKPH és a Bëlga várta a hip-hop rajongókat, a nagyszínpadon a Margaret Island, Majka & Curtis, a Wellhello és a Halott Pénz vonzotta a tömeget, az utóbbi koncertje pedig különösen emlékezetesre sikerült, ugyanis a színpadon lánykérés is történt. Természetesen a buli nem korlátozódik egy napra, csütörtökön többek közt fellép a Dubioza Kolektiv, a HoneyBeast, a Péterfy Bori és a Love Band, az Ivan and The Parazol, a Magashegyi Underground, a Maszkura és a Tücsökraj, a PASO, a Paddy and the Rats, Palya Bea, a Badgirls, a Brains, Sena, a Fool Moon, Metzker Viktória, a B The First, a PUF, a Random Trip és a Useme is. Részletes program

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.