Sport

Labdarúgás: pont nélkül távozott a tavalyi nyugati bajnoktól a Mórahalom

Labdarúgás: pont nélkül távozott a tavalyi nyugati bajnoktól a Mórahalom

2016. augusztus 21., vasárnap
Labdarúgás: pont nélkül távozott a tavalyi nyugati bajnoktól a Mórahalom
morahalom_algyo02_gs

Harmadik mérkőzését is elvesztette az NB III Közép csoportjában a Mórahalom VSE: az újonc homokháti együttes a Nyugati csoport tavalyi bajnokától, a Ferencváros II-től szenvedett négygólos vereséget.

Az NB III Nyugati csoportjának tavalyi bajnoka, a Ferencváros II. várt a Mórahalomra a harmadosztály harmadik fordulójában. Hasonlóan az eddigi meccsekhez, ezúttal is összeszedett volt védekezésben a homokháti együttes, azonban az első hibát egy lecsorgó labda után rögtön megbüntette a Fradi. A félidő vége előtt ott volt az egyenlítési lehetőség a Mórahalom előtt, miután

Busa Bencét

megindulását követően csak a tizenhatoson belül tudták szerelni, de mivel ezt szabálytalanul tették, így büntetőt rúghattak Halász Krisztiánék, azonban hasonlóan az előző, Dunaújváros elleni meccshez,

Magyar György

ezt a tizenegyest is elhibázta - ráadásul szinte ezt követően rögtön megduplázta előnyét a Fradi II., így 1-1 helyett 2-0-s hazai előnnyel fordultak. A szünet után már támadásban is veszélyesebb volt a Mórahalom, de nem tudott eljutni igazi ziccerig - ráadásul bő húsz perccel a vége előtt a csereként beálló Nyéki végleg eldöntötte a meccset, amit csak Adamcsek röviddel ezt követően esett találata csak fokozott. A homokhátiak így három fordulót követően rúgott gól és szerzett pont nélkül állnak, a következő fordulóban a Komló elleni szombati hazai mérkőzésen javíthatnak.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 3. forduló

Ferencváros II. - Mórahalom VSE 4-0 (2-0)

Budapest, Népligeti sportcentrum. Vezette: Antal Péter (Sebestyén László, Molnár Alex)

FTC II.:

Varga Á. - Szántó (Lakatos, 60'), Gera D., Kárász (Nyéki - a szünetben), Adamcsek (Pergel, 71'), Derekas, Szpirulisz, Lipcsei, Gőbölös, Kovács K., Popov.

Vezetőedző:

Lipcsei Péter.

Mórahalom:

Halász - Fodor, Deák, Magyar, Bokányi, Zámbori (Gyurkovics, 71'), Szücs, Várda (Varga K., 63'), Zámbó, Szalma (Crkvenjakov, 55'), Busa.

Edzők:

Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic.

Gól:

Popov (26'), Adamcsek (43', 70'), Nyéki (67')

Sárga lap:

Gőbölös (41') Sasa Vojnic Zelic:

"Nem volt ekkora különbség a két csapat között. Csak ismételni tudom magam, megint jól védekeztünk, az ellenfél csak járatta a labdát, nem volt helyzete, majd egy védelmi lehetőséget rögtön kihasznált. Ezt követően feljavult a támadójátékunk, de nem mondanám, hogy jól játszottunk. Még nem vagyunk az NB III-as szinten, nehéz lesz a folytatás, hiszen muszáj lesz nyernünk a Komló ellen. Ami igazán zavar, hogy gólt még nem rúgtunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.