Sport

Labdarúgás: a Mórahalom kiütéssel nyerte a sereghajtók csatáját

Labdarúgás: a Mórahalom kiütéssel nyerte a sereghajtók csatáját

2016. augusztus 27., szombat
Labdarúgás: a Mórahalom kiütéssel nyerte a sereghajtók csatáját
morahalom_dunaujvaros26_gs

A forduló előtt még sereghajtó Mórahalom négy gólt lőve győzte le hazai pályán az utolsó előtti Komlót.

A találkozó 2. percében

Dalibor Crkvenjakov

tartott meg egy szélről érkező átadást a tizenhatoson belül, majd védőjéről lefordulva levitte a labdát az alapvonalig, ahonnan egy lágy emeléssel a hosszún üresen érkező

Busa Bencét

hozta kihagyhatatlan helyzetbe. (1-0) Az első félidő utolsó tíz percébe lépve ismét Crkvenjakov volt a főszereplő, aki ekkor a balösszekötő helyéről tört be a büntetőterületen belülre, ahol 14-15 méterről okos gólt ragasztott a rövid alsóba. (2-0) Fordulás után sem állt le a homokháti henger, ami két tökéletesen befejezett kontrában csúcsosodott ki.

Várda Ákos

előbb saját maga futotta meg a védőjét, hogy aztán védhetetlenül bombázzon a hosszú felsőbe, majd nem sokkal később

Fodor Ádám

alapvonali lekészítését tűzte a léc alá. (4-0) A Mórahalom ezzel négy fordulót követően az első pontjait, egyben első góljait is megszerezte a bajnokságban, és elmozdult az utolsó helyről. A

Magyar György

,

Sasa Vojnic-Zelic

edzőpáros által dirigált együttes jövő héten vasárnap a Szentlőrinc otthonában folytatja majd bajnoki szereplését.

Férfi labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló:

Mórahalom VSE - Komlói Bányász SK 4-0 (2-0)

Mórahalom, Móradomb körúti stadion. Vezette: Csontos Dávid (Zsákai Milán, Varga Balázs).

Mórahalom:

Halász - Bokányi, Szücs, Magyar (Hauk 75'), Fodor, Várda, Zámbó, Mészáros I T. (Juhász 62'), Deák, Busa (Szalma 65'), Crkvenjakov.

Edzők:

Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic.

Komló:

Herbert - Németh Á. (Nagy - a szünetben), Halasi, Habi, Drengubák, Farkas, Tukerics (Bölcsföldi 60'), Ferencz, Mészáros II T. (Németh T. 55'), Valkovics, Berdó.

Vezetőedző:

Varga László.

Gólszerzők:

Busa (2'), Crkvenjakov (35'), Várda (67', 78').

Sárga lap:

Bokányi (59'), Zámbó (66'), Hauk (83'), Fodor (85'), ill. Habi (37'), Valkovics (42'), Ferencz (59'), Berdó (83'). Magyar György:

"Nagyon vártuk már az első gólokat és az első pontokat! Ez ma szép játékkal össze is jött, ráadásul úgy gondolom, még maradt is a csapatban, hiszen volt két kapufánk és több helyzetünk, ami kimaradt. Persze telhetetlenek nem vagyunk, örülünk ennek a győzelemnek és a négy rúgott gólnak egyaránt. Ez azért már egészen másként mutat, mint a múlt heti 4-0. A játékban visszaköszönt mindaz, amit a héten gyakoroltunk, a letámadásainkkal nem hagytuk építkezni az ellenfelet. Mindenki hozzátette a magáét a produkciónkhoz, és azt gondolom, megérdemelt sikert arattunk ilyen arányban is. Próbálunk a földön maradni, de megéreztük a győzelem ízét, és remélem, ez hoz egy kis lendületet a csapatnak. A jövő héten is három pontért utazunk majd Szentlőrincre!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.