Kultúra

Kedvezményes Pompeji-kiállítás a nemzeti ünnepen

Kedvezményes Pompeji-kiállítás a nemzeti ünnepen

2016. augusztus 18., csütörtök
Kedvezményes Pompeji-kiállítás a nemzeti ünnepen
pompei_sajttaj012kf

Augusztus 20-án, szombaton kedvezményesen látogatható a szegedi Pompeji-kiállítás. A nemzeti ünnep apropóján az érdeklődők kedvezménnyel tekinthetik meg a tárlat három helyszínét: a Móra Ferenc Múzeumot, a Fekete házat és a Kass Galériát egészen 20 óráig.

Kedvezménnyel várja a nemzeti ünnep apropóján látogatóit a Móra Ferenc Múzeum: augusztus 20-án féláron válthatóak meg a Pompeji-kiállítás mindhárom helyszínére érvényes sétálójegyek. A belépők a Móra-múzeumban, a Fekete házban és a Kass Galériában is érvényesek, a kiállítóhelyek ezen a napon egészen 20 óráig nyitva tartanak. A Móra Ferenc Múzeumban magát a Vezúv kitörését és Pompeji katasztrófáját mutatják be: eredeti gipszöntvényt és lenyűgöző freskókat, márványszobrokat is láthatunk. A Fekete házban eredeti gladiátorsisakokat, lábvérteket állítanak ki, emellett az étkezéssel, temetkezési szokásokkal is megismerkedhetnek a látogatók. A Kass Galériában pedig az ókori Római Birodalommal és Pompeji-jel kapcsolatos grafikákat, festményeket mutatnak be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.