Közélet

Határon túli magyar diákok táboroztak Mórahalmon

Határon túli magyar diákok táboroztak Mórahalmon

2016. augusztus 1., hétfő
Határon túli magyar diákok táboroztak Mórahalmon
erzsebet_furdo_morahalom

A Munka Világa Közhasznú Egyesület Tervezz és cselekedj! csereprogram című projektje keretében egyhetes ifjúsági tábort szervezett Mórahalmon magyarországi és határon túli magyar fiatalok számára.

A program témája a fiatalok munkaerőpiaci és vállalkozói ismereteinek bővítése. A program célja a fiatalok önmenedzselési képességének, magabiztosságának, vállalkozói készségeinek fejlesztése és gyakorlati ismeretek átadása volt. A tábor során a gazdasági, vállalkozási ismeretek gyakorlaton keresztüli elsajátítása, működő vállalkozások megismerése, a vállalkozások létrehozásának motivációi, nehézségei és általános érvényű tapasztalatai kézzel foghatóvá tették a versenyszféra dinamikáját, új szempontokra hívták fel a figyelmet, és vonzóvá, szerethetővé tették a vállalkozói létet annak minden nehézségével és kockázatával együtt. Mindezt önismereti, képességfejlesztő tréningekkel és szakmai programokkal kiegészítve a résztvevők megismerhették és fejleszthették saját kompetenciáikat, melyeket kamatoztatva foglalkoztathatóságuk javul, és ezzel hozzájárulnak a magyarság és Európa sikeréhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.