Bulvár

Hamis okmányokkal akarta elhagyni az országot

Hamis okmányokkal akarta elhagyni az országot

2016. augusztus 24., szerda
Hamis okmányokkal akarta elhagyni az országot
ford_kiszombor

Hamis okmányokkal akarta elhagyni az országot Kiszombornál egy péceli férfi. A határrendészek előállították, a makói nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - írja a police.hu.

A 42 éves férfi egy Ford Focus vezetőjeként augusztus 21-én este jelentkezett kilépésre a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen. Az igazoltatáskor egy szlovák személy nevére kiállított vezetői engedélyt és személyi igazolványt adott át. Az ellenőrzés megállapította, hogy az okmányok hamisak, továbbá azt is, hogy a magyar állampolgárt a Fővárosi Törvényszék körözi. Később kiderült, hogy a férfi által vezetett, szlovák papírokkal rendelkező autó alvázszámát átütötték, okmányai hamisak. A gépjárművet eredetileg Magyarországon helyezték forgalomba, annak lefoglalását a Schengeni Információs Rendszerben a magyar hatóságok kérték. A rendőrök a Fordot lefoglalták. S. Csabát a makói nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene közokirat-hamisítás és egyedi azonsító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.