Bulvár

Eltűnt egy magyar búvár Horvátországban

Eltűnt egy magyar búvár Horvátországban

2016. augusztus 27., szombat
Eltűnt egy magyar búvár Horvátországban

Eltűnt egy magyar búvár egy víz alatti barlangban a Kvarner-öbölben, Cres szigetétől nem messze. Keresése továbbra is nagy erőkkel folyik - közölte az MTI-vel a rijekai székhelyű tengeri mentő és kutató szolgálat (MRCC).

A 33 éves férfinak még pénteken délután veszett nyoma. A magyar búvár egy tíz fős, szervezett csoporttal merült. Eltűnését társai jelentették a rendőrségnek, akik délután három órakor megkezdték a keresését, de a rossz látási viszonyok miatt az esti órákban már nem tudták tovább vizsgálni a barlangot. A felszínen egész éjjel folyt a kutatás. A zágrábi magyar nagykövetség konzuli szolgálata felvette a kapcsolatot a MRCC-vel, amely közölte, hogy szombaton 11 órakor a mentőbúvárok a barlangban is folytatják a magyar férfi keresését. A Tarnaj-fok nevű barlang bejárata 16 méter mélyen van a víz alatt, ahonnét egy szűk alagút vezet barlangkamrába, amelynek bejárata 20 méter mélyen van. A barlang alja további 35 méter mélyen van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.