Bulvár

Büszkék hennáikra a kemoterápián átesett hölgyek + FOTÓK

Büszkék hennáikra a kemoterápián átesett hölgyek + FOTÓK

2016. augusztus 8., hétfő
Büszkék hennáikra a kemoterápián átesett hölgyek + FOTÓK
henna04_gs

Detti nagyon bátor lány. Nemcsak azért, mert vállalva önmagát, részt vett a Remény és szépség napja első szegedi rendezvényén, hanem azért is, mert el merte dobni parókáját és felemelt fővel lépett ki a szépségszalon ajtaján, büszkén gyönyörű hennájára.

Dettinél

tavaly októberben diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot, májusban már egy komoly műtétet (masztektómiát) hajtottak végre rajta, azóta már a második kemoterápiás kezelésén is túl van. Elmesélte, már az első kezelést követően elkezdett hullani a haja, de nem akarta kivárni a hosszú folyamatot, ezért inkább lenyíratta. A haját egy gyermekrák alapítvány javára ajánlotta fel. Detti már jobban van, nemcsak bízik, hanem biztos benne, hogy meg fog gyógyulni. Az mondta, számára sorstársakkal találkozni öröm, s mivel a Remény és szépség napja éppen a születésnapjára esett, a hennafestésre ajándékként tekintett. A szegedi rendezvény szépségfelelősei

Balázs Andrea Katalin

hennafestő és

Horváth Bernadett

, a Betty szépségszalon kozmetikusa voltak. Katandi - ahogyan sokan ismerik - Dettinek készített először hennamintát a fejbőrére, azonnal egy bonyolult mandala mintával örvendeztette meg vendégét, akinek annyira tetszett az elkészült mű, hogy immár bátran pózolt a kamerának. Fel se vette parókáját, büszkén lépett ki az utcára új fejdíszével. Katandi és Bernadett önkéntesként csatlakoztak az országos rendezvényhez, melyre az ő közreműködésükkel első alkalommal kerülhetett sor Szegeden. Más nagyvárosokkal együtt így párhuzamosan összesen öt településen zajlott a negyedévente megrendezendő, egyre népszerűbb esemény. A Tisza-parti városban a vártnál is többen érdeklődtek a szépségnap iránt, csütörtök délután egymást váltották a hölgyek a hennafestő kezei alatt és a kozmetikai székben. A Betty szépségszalon ezer örömmel adta a helyszínt és csatlakozott a rendezvényhez, Katandi számára pedig nem kérdés, hogy legközelebb is legjobb tudását adja a Remény és szépség napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.