Bulvár

Trükkös csalókat fogtak el az autópályán

Trükkös csalókat fogtak el az autópályán

2016. július 25., hétfő
Trükkös csalókat fogtak el az autópályán
kekfeny_rendorseg_szirena

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki három román állampolgárt, akik aranynak látszó ékszerek eladásával tévedésbe ejtettek egy német családot. Közülük két férfit a rendőrök őrizetbe vettek - írja a police.

A gyanúsítottak személyautóval közlekedtek az M5-ös autópályán július 24-én. Nem sokkal 10 óra után, Szeged térségében a gépkocsi sofőrje jelzett az előtte haladó német forgalmi rendszámú járműnek, hogy álljon meg. Miután a sértettek az autópálya leállósávján megálltak, a három román állampolgár pénzt kért tőlük, arra hivatkozva, hogy korábban kirabolták őket. Cserébe a terheltek aranynak látszó ékszereket adtak át, amiért a sértettek készpénzzel fizettek. Miután a német család számára világossá vált, hogy az arany helyett bizsu ékszereket kaptak, értesítették a rendőrséget. A rendőrök nem sokkal később az autópályán elfogták a csalás vétségének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható román állampolgárokat, akiket kihallgattak. Közülük egy 32 éves és egy 52 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.