Kultúra

Timelapse videón telik meg a Móra-múzeum előtti tér

Timelapse videón telik meg a Móra-múzeum előtti tér

2016. július 5., kedd
Timelapse videón telik meg a Móra-múzeum előtti tér

Újabb minivideóval jelentkezik a Móra Ferenc Múzeum: egy timelapse felvételen mutatják be, hogyan népesült be a Móra Ferenc Múzeum lépcsője az idei Múzeumok Éjszakáján.

A Múzeumok Éjszakáján óriási tömeg volt kíváncsi a szegedi programokra. A Móra Ferenc Múzeum előtt és a Móra-parkban többezres tömeg követte figyelemmel az ókori divatbemutatót és a gladiátor-viadalt június 25-én éjjel. A szervezők most egy minivideón szemléltetik, hogyan népesült be a múzeum előtti tér és lépcső ezen a különleges estén. A szegedi Múzeumok Éjszakája témáját a Pompeji-kiállítás adta, mely ezen a napon nyitotta meg kapuit. A tárlat három helyszínen (Móra Ferenc Múzeum, Fekete ház, Kass Galéria) várja az érdeklődőket december végéig Pompeji és a Római Birodalom titkaival. http://www.youtube.com/watch?v=RJT32peZxns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.