Sport

Tájfutás: a SZVSE rendezi az idei Hungária Kupát

Tájfutás: a SZVSE rendezi az idei Hungária Kupát

2016. július 28., csütörtök
Tájfutás: a SZVSE rendezi az idei Hungária Kupát

Az idei Hungária Kupát július 30-ától a miskolci egyetemi világbajnokság szervezőivel összefogva, a vb kísérőversenyeként rendezi meg a Szegedi Vasutas SE tájfutó szakosztálya.

A szombaton kezdődő Hungária Kupa nemcsak egy többnapos összetett verseny, hanem igazi fesztivál is, egyebek mellett kerekesszékes (Trail-O) és telefonos (Mobil-O) tájfutással, tájékozódási sörváltóval, délutáni és esti szórakoztató programokkal. A magas színvonalra garanciát jelentenek az SZVSE tájfutói, szervezői. A klub korábban már három Hungáriát rendezett ugyanis (1994-ben Kiskunhalas-Tázlár, 2002-ben Kiskunmajsa, 2008-ban Tata központtal), és mindhárom nagy sikert aratott. A versenyközpont a miskolci Egyetemvárosban van, a versenyhelyszínek pedig a Bükk legszebb részei: a Diósgyőr melletti Tatárdomb mellett Lillafüreden, a Csanyikban és Jávorkúton lesznek a különböző futamok. A versenyről további információk annak

honlapján

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.