Bulvár

Homonnay Zsoltot "Kacsa bácsi" mentette ki a Tiszából

Homonnay Zsoltot "Kacsa bácsi" mentette ki a Tiszából

2016. július 14., csütörtök
Homonnay Zsoltot "Kacsa bácsi" mentette ki a Tiszából
en_es_a_kisocsem_kozonsegtalalkozo003kf

Még csak két napja vannak Szegeden az Én és a kisöcsém sztárjai, Homonnay Zsolt máris galibába keveredett. A színész kajakozni ment a Tiszára, a hajó azonban elsüllyedt, és "Kacsa bácsinak" kellett kimentenie. Szinetár Dóra kellemesebb emlékekkel tér haza a Tisza-parti városból, ő biciklijével jár-kel.

A szemfülesek már kedden elcsíphették

Szinetár Dórát

, aki a Tisza-parti városban is a gyors és kényelmes közlekedés híve: szívesen pattan biciklire. A szerdai közönségtalálkozón derült ki, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő Szegedre is magával hozta a kétkerekűt, sőt a találkozóra is azzal érkezett. Kiderült, szíve csücskének tartja a várost az újszegedi strandjával, utánozhatatlan halászlevével és az Acapella cukrászdával egyetemben, ahol mint mondta, nemcsak élnek az itt töltött néhány nap alatt, hanem keményen dolgoznak is. Szintár Dóra ezúttal a Szegedi Szabadtéri Játékok operettprodukciója, az Én és a kisöcsém Kelemen Katójaként lép színpadra, először július 15-én, majd 16-án. Jóképű fiút játszik az egyik legkedvesebb és legszellemesebb magyar operettnek tartott előadásban, mely remek humorával kívánja elfeledtetni a mindennapok gondjait a színház szerelmeseivel. Kató, a gazdag tápszergyáros lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

en_es_a_kisocsem_kozonsegtalalkozo011kf

Homonnay Zsolt

, aki Dr. Sast játssza a szabadtéri produkcióban, egy kevésbé vidám emlékkel tér haza Szegedről, bár a közönségtalálkozón szívesen viccelődött szerdai balesetével. A színész ugyanis kajakkal evezett ki a Tiszára, ám a hajó valamiért középtávon megadta magát, és elsüllyedt a folyóban. Homonnayt a Szeged-szerte csak Kacsa bácsiként ismert

Kása Ferenc

mentette ki, a színésznek szerencséje volt, hogy a Szegedért Alapítvány társadalmi-állampolgári kuratóriumának Debreczeni Pál-díjasa éppen a környéken evezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.