Sport

Strandlabdarúgás: négyes döntőbe jutott az FC Junior Sport

Strandlabdarúgás: négyes döntőbe jutott az FC Junior Sport

2016. július 25., hétfő
Strandlabdarúgás: négyes döntőbe jutott az FC Junior Sport
strandfoci_junior_sport_negyedik_hetvege_nsl

Lezárult a strandlabdarúgó NB I alapszakasza: az FC Junior Sportnak sikerült odaérnie a negyedik helyre, amivel megváltotta jegyét az augusztusi négyes döntőre.

Igen sűrű és fontos hétvége előtt állt az FC Juinor Sport, mivel az előző heti esőzések miatt elmaradt meccseket is a strandlabdarúgó NB I alapszakaszának utolsó, negyedik fordulójában pótolták, így négy napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig tartott az utolsó forduló. A Gyöngyös elleni vereséggel nyitotta a hétvégét csütörtökön az immáron a brazil

Alex Fabiano Dutra Farias

vezetésével készülő

szegedi klub, ezt a Nagymaros elleni esti meccsen már sikerült kijavítani. (10-4) A pénteki egyetlen meccsen fontos pontokat vesztett a Bodon Péter FC ellen a gárda (4-1), de a szombati két győzelemmel sikerült megtartani az esélyt a negyedik helyre, az utolsó előtti játéknapon előbb az Újhartyánt, (14-5) majd az FTC-t is magabiztosan (15-8) győzte le a csapat. A záró napon egy győzelem kellett az FC Junior Sport számára a negyedik hely bebiztosításához: mivel a szegediek legyőzték az Aramist, (7-4) így a Siófok elleni utolsó mérkőzés már tét nélkülivé vált. A szegedi együttes végül a 18 meccsből álló alapszakaszt 10 győzelemmel és 8 vereséggel abszolválta, az így szerzett harminc megszerzett pontjával pedig a negyedik helyen végzett, amivel kivívta az augusztus 5-6-án esedékes négyes döntőben való szereplést. Az elődöntőben az alapszakasz győztesével, a Jászfényszaru-Goldwin+-al találkoznak Szentes Bíró Tamásék, majd másnap rendezik a helyosztókat, ahol a Gyöngyös-Bonyhád győztesével vagy vesztesével találkoznak.

Az FC Junior Sport hétvégi eredményei

FC Junior Sport - Energia SC Gyöngyös 6-9

Szegedi gól: Szentes Bíró (3), Csamangó, Rutai, Hegyesi.

FC Junior Sport - Nagymaros FC 10-4

Szegedi gól: Csamangó (2), Táncos (2), Bullás, Rutai (3), Szentes Bíró (2).

Bodon Péter FC - FC Junior Sport 4-1

Szegedi gól: Csamangó.

Újhartyán VSE - FC Junior Sport 5-14

Szegedi gól: Csamangó, Rutai (6), Borbély, Bullás (2), Rádi (2), Szentes Bíró (2).

FC Junior Sport - FTC-Futsal 15-8

Szegedi gól: Csamangó (2), Szentes Bíró (4), Táncos (5), Rutai (2), Borbély, Popovics.

Aramis SE - FC Junior Sport 4-7

Szegedi gól: Rutai (3), Vasas, Bullás (2), Szentes Bíró.

FC Junior Sport - Siófok 6-10

Szegedi gól: Csamangó (4), Borbély, Szentes Bíró.

Az alapszakasz végeredménye

1. Jászfényszaru 49 pont 2. Gyöngyös 45 pont 3. Bonyhád 34 pont 4. FC Junior Sport 30 pont 5. Siófok 27 pont 6. Aramis SE 25 pont 7. Újhartyán 18 pont 9. GARVITTAY 14 pont 9. Bodon Péter FC 12 pont 10. FTC Futsal 8 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.