Bulvár

Őrizetben a klárafalvi rablás harmadik gyanúsítottja

Őrizetben a klárafalvi rablás harmadik gyanúsítottja

2016. július 25., hétfő
Őrizetben a klárafalvi rablás harmadik gyanúsítottja

A szegedi rendőrök elfogtak egy apátfalvi nőt, aki két társával együtt egy idős nőt rabolt ki Klárafalván - írja a police.hu.

A gyanú szerint a három feltételezett elkövető július 22-én 12 óra körül, személyautóval érkezett meg a sértett klárafalvi otthonához. Egyikőjük a családi ház előtt, a gépkocsiban maradt, míg két társa bement a házba. Az egyik gyanúsított az idős asszonyt hátulról fejbe ütötte, majd a sértettnél lévő táskából készpénzt vett el. A terheltek ezután az autóval távoztak a helyszínről. A nyomozók néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, két gyanúsítottat elfogtak, harmadik társuk ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A rendőrök a körözött B. Katalint 2016. július 24-én egy szegedi ingatlanban fogták el, akit rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 31 éves nőt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.