Sport

Labdarúgás: Geiger-mesterhármassal nyert a Szeged-Grosics

Labdarúgás: Geiger-mesterhármassal nyert a Szeged-Grosics

2016. július 13., szerda
Labdarúgás: Geiger-mesterhármassal nyert a Szeged-Grosics
hfc_szeged_2011_25_gs

Hétközi edzőmérkőzésén az ASU Politechnia Timisoara együttesét fogadta a gyulai Grosics Akadémián a Szeged 2011-Grosics Akadémia: a találkozón a csapathoz visszatérő Geiger Norbert triplájával győzött Klausz László együttese.

Egy újabb temesvári csapattal, az ASU Politechnica Timisoarával játszott felkészülési mérkőzést hét közben a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Az első félidőben ugyan megvoltak a lehetőségei Germán Tamáséknak arra, hogy megszerezzék a vezetést, de hiába kontrollálták a játékot, a gól elmaradt. Nem sokat kellett azonban várni az első találatra a fordulást követően: hat perc elteltével a csereként beállt

Geiger Norbert

találata után került előnybe a Szeged-Grosics: a csapathoz visszatérő futballista pedig klasszikus mesterhármast ért el a meccs folyamán, így 3-0-ra nyerni tudott Klausz László együttese. A Szeged 2011-Grosics Akadémia legközelebb ismét egy temesvári együttessel, az ACS Poli Timisoara-val találkozik szombaton Gyulán, amely csapattal szemben legutóbb

2-2-s döntetlent játszott.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged 2011-Grosics Akadémia – ASU Politechnica Timisoara 3-0 (0-0)

Gyula, Grosics Akadémia.

Szeged-Grosics:

Szántai – Farkas, Tóth, Mészáros, Zabari, Áchim, Coroian, Germán, Király, Andorka, Balogh G.

II. félidő:

Molnár P. – Pászka, Seres, Jagodics, Farkas A., Horváth A., Veselinov, Geiger, Lukács, Povázsai, Zádori.

Vezetőedző:

Klausz László.

Gól:

Geiger (51’, 77’, 84’). Klausz László:

„Az első félidő kicsit magasabb színvonalú volt, de nagyon jól álltunk szerkezetileg, talán egy kicsit jobban meg kellett volna becsülnünk a megszerzett labdákat. A támadásban való átmenetben kell még fejlődnünk, de az első félidőben is volt két-három 100%-os helyzetünk. Ami örvendetes, hogy semmi helyzete nem volt az ellenfélnek a szünetig, ha a három edzőmeccsünket számítom, akkor nagyon kevés helyzetet tud ellenünk kialakítani az ellenfél. A második félidőben kicsit szétszakadtunk, de az új és a fiatal játékosok is betartották azt, amit megbeszéltünk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.