Sport

Labdarúgás: a Szigetszentmiklóssal kezd a Mórahalom, HFC-Csaba a nyitányon

Labdarúgás: a Szigetszentmiklóssal kezd a Mórahalom, HFC-Csaba a nyitányon

2016. július 18., hétfő
Labdarúgás: a Szigetszentmiklóssal kezd a Mórahalom, HFC-Csaba a nyitányon
hfc_morahalom30_gs

Elkészült az NB III sorsolása: nem tűnik könnyűnek a mórahalmi nyitány, míg a HFC ezúttal is a Békéscsaba II. ellen kezdi a szezont.

Sorsoltak az NB III-ban: a nyitókörben az újonc Mórahalom VSE a tavaly még az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós otthonában kezdi a szezont augusztus hatodikán, míg másnap a Hódmezővásárhelyi FC ugyanúgy a Békéscsaba II. ellen kezd, mint az előző kiírásban. A mórahalmiakra ezt követően egy újabb másodosztályból kiesett csapat, a Dunaújváros vár az első hazai meccsen augusztus 13-án, majd egy héttel később a tavalyi Nyugati bajnok Ferencváros II. vendégei lesznek Magyar György tanítványai. A Vásárhely Pécsre utazik a második fordulóban, majd a Dabas ellen játszik a harmadik körben - a két Csongrád megyei együttes november 20-án, a 16. fordulóban találkozik majd egymással, amikor is a HFC lesz a pályaválasztó.

A két Csongrád megyei NB III-as klub őszi sorsolása

1. forduló - Szigetszentmiklós-Mórahalom ; HFC-Békéscsaba II. 2. forduló - Mórahalom-Dunaújváros ; Pécs-HFC 3. forduló - FTC II.-Mórahalom ; HFC-Dabas 4. forduló - Mórahalom-Komló ; Pénzügyőr-HFC 5. forduló - Szentlőrinc-Mórahalom ; HFC-Dunaharaszti 6. forduló - Mórahalom-Gyulai Termál FC ; HFC-Dabas-Gyón FC 7. forduló - Szekszárd-Mórahalom ; Méhkerék-HFC 8. forduló - Mórahalom-Budafoki MTE ; HFC-Szigetszentmiklós 9. forduló - Dabas-Gyón FC-Mórahalom ; Dunaújváros-HFC 10. forduló - Paksi FC II.-Mórahalom ; HFC-FTC II. 11. forduló - Mórahalom-Békéscsaba II. ; Komló-HFC 12. forduló - Pécs-Mórahalom ; HFC-Szentlőrinc 13. forduló - Mórahalom-FC Dabas ; Gyulai Termál FC-HFC 14. forduló - Pénzügyőr-Mórahalom ; HFC-Szekszárd 15. forduló - Mórahalom-Dunaharaszti ; Budafoki MTE-HFC 16. forduló - HFC-Mórahalom 17. forduló - Mórahalom-Méhkerék ; Paksi FC II-HFC 18. forduló - Mórahalom-Szigetszentmiklós ; Békéscsaba II.-HFC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.