Sport

Labdarúgás: a második félidőben fordított a Cegléd a SZEOL ellen + FOTÓK

Labdarúgás: a második félidőben fordított a Cegléd a SZEOL ellen + FOTÓK

2016. július 9., szombat
Labdarúgás: a második félidőben fordított a Cegléd a SZEOL ellen + FOTÓK
szeol-cegled004kf

A vendégek egygólos győzelmével ért véget az egyaránt az NB II-re készülő SZEOL SC és Ceglédi VSE felkészülési mérkőzése Szegeden.

A találkozó első félidejében a hazaiak szerezték meg a vezetést, amint egy klasszikus kontratámadás végén a középen kilépő

Nikola Maksimovic

ügyesen emelt a kapus fölött a hálóba. Szünet után a Pest megyeiek ugyanakkor két gólszerzési lehetőségükkel is élni tudtak, míg az ismét számos próbajátékost felvonultató szegedi együttes erejéből már nem futotta újabb találatra.

Tóth Ákos

legénysége jövő szerdán 18 órától az NB I-ből kiesett Békéscsabával néz farkasszemet Algyőn.

ikonomou_szeol_fb

A SZEOL SC szombat délután Facebook-oldalán jelentette be a hírt, miszerint a klub megállapodott a 20 éves, 32-szeres görög utánpótlás-válogatott

Konstaninos Ikonomouval

. A Budapesten született, középső védőként és védekező középpályásként is bevethető futballista az előző idényt a harmadosztályú Budafoki MTE-Újbuda FC-nél töltötte, ahol a tavaszi idényben 13 mérkőzésen 2 gólt is szerzett. Az MTK-ban nevelkedett, 186 centiméter magas játékos egy évre kötelezte el magát Szegeden.

Felkészülési mérkőzésen:

SZEOL SC - Ceglédi VSE 1-2 (1-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion.

SZEOL:

Dongó - Kéri, Rácz, Ikonomou, Tomisic, Forró, Maksimovic, Hujber, Lévai, Harsányi, Péter.

Csere:

Puskás, Fülöp, Mendebaba, Buzási, Grünvald, Beretka, Lászik.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Cegléd:

Horváth G. - Wild, Farkas V., Valkovszki, Csordás, Asztalos, Popovics, Kovács B., Farkas A., Horváth B.

Csere:

Trepák (kapus), Kozák, Nánási, Babolek, Makrai, Márkó, Szabó V., Pozsár, G. Bíró.

Vezetőedző:

Varga Attila.

Szegedi gólszerző:

Maksimovic. Tóth Ákos:

"Úgy gondolom, összességében jól álltunk a lábunkon. Nem sok lehetősége volt a Ceglédnek, bár a labdát többet birtokolták, még ha ez nem is volt a véletlen műve. Különösen a második gól volt kicsit fájó, mert komoly egyéni hiba előzte meg, valamint több olyan lehetőségünk is kimaradt, amelyeket egyébként gólra válthattunk volna. A teljesítményünk ettől függetlenül a teljes képet nézve rendben volt. Változatlanul nem alakult még ki a végleges keretünk, igazából erre várok most leginkább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.