Közélet

Korlátlan utazás egyetlen jeggyel és omnibusz az SZKT-nál

Korlátlan utazás egyetlen jeggyel és omnibusz az SZKT-nál

2016. július 1., péntek
Korlátlan utazás egyetlen jeggyel és omnibusz az SZKT-nál
vonaljegy001kf

A Szegedi Szabadtéri Játékok előadási napjaira különleges kedvezményt vezet be idén nyáron a Szegedi Közlekedési Kft.

A szegedi önkormányzat a helyi közösségi közlekedésben bevezeti az időalapú jegyet, amely a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az esőnapon vehető igénybe. Az időalapú jeggyel 18 órától üzemzárásig korlátlan átszállással lehet utazni bármely szegedi helyi járaton. Az érvényesség feltétele, hogy a vonaljegy (elővételben váltott vonaljegy, járművön váltott járművezetői jegy és kedvezményes 10 darabos gyűjtőjegy) az előadások estéjén vagy az esőnapon 18 után a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre. Az üzemzáráson a tárgynaphoz tartozó menetrendi hirdetmény utolsóként induló járatát kell érteni abban az esetben is, ha az éjfél után indul, kivéve a 91E, 92E, 93E, 94E jelzésű éjszakai járatokat, amelyekre a kedvezmény nem érvényes. Fontos tudnivaló, hogy kizárólag az időpecséttel érvényesített vonaljegy fogadható el. A hagyományos lyukasztós jegyérvényesítővel érvényesített vonaljegy kizárólag egyszeri utazásra érvényes, ezért időalapú jegyként nem fogadható el.

Omnibusszal Szegeden

Ugyancsak a Szegedi Szabadtéri előadásainak napján omnibuszos élménytúrát is szervez a társaság a dóm körül, valamint Stefánián.

omnibusz_plakat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.