Bulvár

Kétszázezer forint a nyomravezetőnek a szegedi garázda ügyében + VIDEÓ

Kétszázezer forint a nyomravezetőnek a szegedi garázda ügyében + VIDEÓ

2016. július 19., kedd
Kétszázezer forint a nyomravezetőnek a szegedi garázda ügyében + VIDEÓ
dohanybolti_rablo_16-07-19

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes július 10-én késő este Szegeden, a Sárosi utcában található dohányboltba belépve a kezében lévő késsel azonnal egy üzletben tartózkodó vásárlóra támadt, akivel dulakodni kezdtek. Miután a bolt eladója aktiválta a helyiségben található riasztót, a gyanúsított távozott a helyszínről. A bűncselekmény elkövetőjének személyleírása: 20-30 év körüli, mintegy 195 cm magas, vékony testalkatú, keskeny arcú, világos bőrű férfi. A támadó az arcát egy fekete színű sállal takarta le, sötét téli sapkát, a nyaki részen cipzáras, sötét színű hosszú ujjú felsőt, sötétszürke vászon szabadidő nadrágot viselt, melynek oldalain világos csík futott végig. A férfi sportcipőt hordott. Az elkövetéshez használt kés barna nyelű, egyenes, körülbelül 10-15 cm pengehosszúságú, feltehetően konyhakés volt. A gyanúsítottat az üzlet biztonsági kamerája rögzítette. http://www.youtube.com/watch?v=KsBP1bqXNbg "Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén." - közölte a rendőrség. A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.