Bulvár

Két alkalommal is ittas vezetőket üldöztek a rendőrök Szegeden

Két alkalommal is ittas vezetőket üldöztek a rendőrök Szegeden

2016. július 11., hétfő
Két alkalommal is ittas vezetőket üldöztek a rendőrök Szegeden
20161107091115

Két járművezető is úgy próbálta kivonni magát az intézkedés alól Szegeden, hogy a rendőri jelzésre nem állt meg, hanem elhajtott. Mindkettőről kiderült, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai július 9-én 4 óra körül próbáltak meg igazoltatni a Rába utcában egy személygépkocsit. A járművezető a megkülönböztető jelzés ellenére nem állt meg, hanem gyorsítani kezdett. A rendőrök több utcán keresztül követték az autót, amelynek vezetője a Honfoglalás utcában elvesztette uralmát a jármű felett és az út menti árokba csúszott. Ekkor a sofőr kiszállt és futásnak eredt, csak a rendőri felszólításra volt hajlandó megállni. A helyszínen használt alkoholszonda bűncselekményi értéket mutatott, ezért a 41 éves szegedi férfit előállították.

P. Péterrel

szemben járművezetés ittas állapotban vétsége miatt büntetőeljárás, az elkövetett közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési eljárás indult.

20161107091136

Alig egy nappal később a Móravárosi körúton próbáltak megállítani a rendőrök egy személygépkocsit. Ennek a járműnek a vezetője sem volt hajlandó megállni, hanem tovább hajtott. A sofőr végül a Kálvária sugárút egyik kereszteződésében az útpadkának ütközött. A 39 éves baksi férfiról is kiderült, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt, ezért a rendőrök előállították.

K. Zsoltnak

az ittas vezetés miatt közigazgatási bírságot szabtak ki, az elkövetett közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési feljelentéssel éltek ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.