Gazdaság

Fogkrémmel kente be a kábítószergyanús csomagokat

Fogkrémmel kente be a kábítószergyanús csomagokat

2016. július 22., péntek
Fogkrémmel kente be a kábítószergyanús csomagokat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a rendőrség munkatársaival közösen, több mint 7 kg kábítószergyanús anyagot találtak egy szerb autóbuszban Röszkén - közölte a NAV.

A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen egy Szerbiából Németországba tartó autóbuszt, valamint annak 38 utasát ellenőrizték a röszkei határkirendeltségen. A tételes vámvizsgálatkor miatt minden utas magához vette a csomagját és leszállt a buszról, azonban a csomagtérben egy barna bőrönd gazdátlanul maradt. A pénzügyőrök a jelölés és felirat nélküli bőröndöt kinyitották, majd a ruhák között 34 db zöld és kék színű fóliába tekert, fogkrémmel bekent csomagot találtak. A furcsa csomagolás összesen több mint 7 kg kábítószergyanús növényi részt rejtett. A pénzügyőrök a kábítószer gyanús anyagot lefoglalták és feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.