Bulvár

Engedély nélkül, ittasan hajtott el egy autóbusszal egy szentesi fiatal

Engedély nélkül, ittasan hajtott el egy autóbusszal egy szentesi fiatal

2016. július 23., szombat
Engedély nélkül, ittasan hajtott el egy autóbusszal egy szentesi fiatal
szentes_lopott_busz

A rendőrök fogtak el egy 19 éves helybéli fiatalt, aki engedély nélkül, ittasan hajtott el egy Szentes belterületén parkoló busszal, majd egy álló személyautónak ütközött - írja a police.hu.

A gyanú szerint a szentesi férfi szombat hajnalban ült be egy parkolóban álló autóbuszba. Miután a 19 éves fiatal a járművet beindította, elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később a feltételezett elkövető egy szabályosan parkoló személyautónak ütközött, végül egy árokban állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították az autóbuszt jogtalanul használó M. Józsefet. Vele szemben a járőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.