Bulvár

Több mint hatvan bejelentés történt a hódmezővásárhelyi vihar után

Több mint hatvan bejelentés történt a hódmezővásárhelyi vihar után

2016. június 28., kedd
Több mint hatvan bejelentés történt a hódmezővásárhelyi vihar után

Vasárnap este tombolt a vihar, a kárfelszámolási munkák a hétfő délutáni órákig elhúzódtak - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hétfőn összesen tizenhét, a vasárnap esti viharral kapcsolatos bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre. Hódmezővásárhely térségébe riasztották az egységeket, kidőlt fáknál, leszakadt faágaknál avatkoztak be az egységek. A Szabadság téren gyökerestől fordult ki egy nagy méretű nyárfa, a Szent László utcában pedig lakóházra hasadt egy húsz centiméter átmérőjű, több méter hosszú faág. A Pál utcában is a melléképület tetejére dőlt egy nyárfa, amely a lakókat és a haszonállatokat is veszélyeztette. A hódmezővásárhelyi és a szegedi tűzoltók végezték el a beavatkozásokat, gépezetes tolólétra, motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével. A mentési munkálatok a délutáni órákban fejeződtek be. A viharban senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.