Sport

Péntekig várják a jelentkezőket a Borbála Strandkézilabda Kupára

Péntekig várják a jelentkezőket a Borbála Strandkézilabda Kupára

2016. június 20., hétfő
Péntekig várják a jelentkezőket a Borbála Strandkézilabda Kupára
borbala_strandkezilabda_kupa

Június 26-án, vasárnap immár nyolcadik alkalommal látja majd vendégül a strandkézilabda szerelmeseit az algyői Borbála Fürdő.

A VIII. Borbála Strandkézilabda Kupára június 24-ig mindkét nem részéről várják olyan csapatok, baráti társaságok jelentkezését, amelyek szeretnék próbára tenni képességeiket a homokon is. A versenyre regisztrálni a

borbala.gyogyaszat@gmail.com

e-mail címen, vagy a +36-70/425-8577-es telefonszámon lehet. "Három szempontból is fontos részt foglal el ez a kupa a fürdő életében. Egyrészt ezáltal sportolási lehetőséget tudunk biztosítani az induló csapatoknak, másrészt pedig a vendégek nézőként szurkolhatnak a mérkőzések alatt. A harmadik oldal pedig az, hogy egy kis rendezvényt szervezünk a torna mellé.

Kovács László Stone

személyében egy a televíziós tehetségkutatók világából is jól ismert speaker lesz a hangulatfelelős, egész nap szólni fog a zene, valamint egyéb programokkal, így ügyességi versenyekkel, szaunaszeánszokkal is készülünk. Próbáljuk úgy színesíteni ezt a napot, hogy a mérkőzések közötti időszakokban is jól szórakozzanak a fürdő vendégei" - fogalmazott portálunknak

Szűcs Szabolcs

fürdővezető.

strandkézi0.indd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.