Bulvár

Ki Mit Tud tehetségkutatót rendeznek szombaton Algyőn

Ki Mit Tud tehetségkutatót rendeznek szombaton Algyőn

2016. június 2., csütörtök
Ki Mit Tud tehetségkutatót rendeznek szombaton Algyőn

Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete tehetségkutató rendezvényét. A VIII. Ki Mit Tudnak idén Algyő ad otthont.

"Törekszünk arra, hogy tagjaink felismerjék, hogy egészségkárosodottságuk ellenére képesek az értékteremtésre, értékmegőrzésre és az értékek továbbadására egyaránt. Rendezvényünk évről évre más helyszínen családias légkörben kerül megrendezésre, ahol lehetőség van több kategóriában megmutatni a tehetségüket: próza, ének, tánc, kézműves termékek kiállítása. A Ki Mit Tud rendezvényünk - a többi eseményünkhöz hasonlóan - megyei szinten ad lehetőséget a részvételre. Ez azt jelenti, hogy a résztvevők száma 150- 200 fő között változik évről évre. Egyesületünknek összesen 26 helyi csoportja van. Minden évben más csoport szervezheti meg a rendezvényt, így a csoportok önértékelését is javítja, hogy egy ilyen volumenű rendezvényt szervezhetnek és bonyolíthatnak le" - mondta el

Hódi Gábor

egyesületi titkár. A VIII. Ki Mit Tud tehetségkutatót június 4-én, szombaton Algyőn rendezik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.