Bulvár

Késsel támadott meg egy lányt egy pakisztáni férfi Budapesten

Késsel támadott meg egy lányt egy pakisztáni férfi Budapesten

2016. június 18., szombat
Késsel támadott meg egy lányt egy pakisztáni férfi Budapesten
pillangokes_bicska

Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.

Bakondi György

, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a hírműsorban azt mondta, az eset pénteken történt, a férfi elvette a lány telefonját és pénzét, az esetet a kamerák rögzítették, ezért az elkövetőt a rendőrség elfogta. A pakisztáni állampolgárt korábban a határon fogták el tiltott határátlépés miatt, majd menekült kérelmet nyújtott be, azt elutasították, ez ellen fellebbezett, hat hónappal később pedig Bicskére került, onnan érkezett Budapestre. Bakondi György szerint feltehetően a továbbutazásához szükséges pénzt akarta megszerezni, és ebből az esetből is az látszik, hogy a migránsok "közterületi működése" sokszor a törvényességbe ütközik Európa-szerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.