Közélet

Fidesz: az MSZP semmit sem tanult

Fidesz: az MSZP semmit sem tanult

2016. június 25., szombat
Fidesz: az MSZP semmit sem tanult

A Fidesz szerint az MSZP semmit sem tanult, mindegy, hogy ki a szocialista párt elnöke, ott folytatják, ahol abbahagyták.

A nagyobbik kormánypárt frakciója ezt az MSZP szombati tisztújító kongresszusára reagálva közölte az MTI-vel. A közlemény szerint

Molnár Gyula

, az MSZP új elnöke,

Hiller István

, az új választmányi elnök és a párt új tisztségviselői mindannyian régóta politizálnak, már a "Gyurcsány-éra" alatt is fontos pozíciókban voltak: Hiller István segítette

Gyurcsány Ferencet

a miniszterelnöki pozícióhoz. Így bizonyára könnyebb lesz nekik tisztázni a szocialisták körüli botrányokat és szembenézni azzal, hogy "kormányzásuk nyolc éve alatt hogyan tették tönkre az országot" - írták. Szerintük teljesen mindegy azonban, hogy ki az MSZP elnöke, mert a párt ugyanott folytatja, ahol abbahagyta: a szocialisták végre akarják hajtani Brüsszel kényszerbetelepítési tervét, folytatják a bevándorláspárti politikát és "a falazást a korrupciós ügyeikhez". Azt írták: az MSZP miniszterelnökénél "már megtalálták az Alstom-kenőpénzek egy részét, az MSZP több fejese külföldön rejtegetett százmilliókat", de egyik elnökjelölt sem volt ezzel hajlandó foglalkozni. Az MSZP új elnöke, Molnár Gyula előre megmondta azt is, hogy "meg akarja erősíteni a Gyurcsány-koalíciót, amely egyszer már tönkretette az országot" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.