Sport

Euro 2016: Csak torta jár a születésnaposoknak

Euro 2016: Csak torta jár a születésnaposoknak

2016. június 13., hétfő
Euro 2016: Csak torta jár a születésnaposoknak

A magyar labdarúgó-válogatott több tagjának éppen az Európa-bajnokság idejére esik a születésnapja, de Nagy Ádám arról számolt be, hogy nagy ünneplést nem tartanak.

A ferencvárosi középpályás elárulta, ez az időszak a munkáról szól, így ilyenkor semmi különleges nem történik, csak kap egy tortát az ünnepelt, ahogy vasárnap

Pintér Ádám

, aki a 28. életévét töltötte be. A 21. születésnapját négy nap múlva, azaz az izlandi meccs előtt egy nappal ünneplő futballista kifejtette, már az is nagy ajándék számára, hogy kijutottak az Eb-re és ő itt lehet, de hozzátette, az lenne a legszebb ajándék, ha kilenc ponttal zárnák a csoportkört. "Ha tényleg csak egyet kívánhatnék és nem lehetne nagyon nagyot, akkor csak annyit kérnék, hogy Izlandot verjük meg" - mondta

Nagy Ádám

. A magyar válogatottban tavaly alapemberré vált futballista azt is elmondta, hogy bár az első, keddi meccs közeledtével egyre kevésbé olvassa a cikkeket, de így is eljut hozzájuk a szurkolók szeretete, azaz érzik, hogy egy ország mögöttük áll. Mint beszámolt róla, a csapatból többen is gyakran nézik a különféle portálokat és követik a közösségi oldalakat, így rajtuk keresztül mindenki értesül a felfokozott várakozásról. Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott hétfőn 11 órakor indul repülővel Nizzából első meccsének helyszínére, Bordeaux-ba, ahol kedden 18 órától Ausztriával csap össze. A meccs után azonnal utazik vissza dél-franciaországi táborhelyére. Négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.