Sport

Euro 2016: a magyar rendőrök a Twitteren is segítik a szurkolókat

Euro 2016: a magyar rendőrök a Twitteren is segítik a szurkolókat

2016. június 6., hétfő
Euro 2016: a magyar rendőrök a Twitteren is segítik a szurkolókat
twitter

Twitter-csatornát indított a rendőrség, hogy folyamatosan hasznos és friss információkat, tanácsokat adjon a pénteken Franciaországban kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra kiutazó magyar szurkolóknak - közölte honlapján hétfőn a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közleményében azt írta: a "NFIP Hungary" néven elérhető Twitter-profil alatt a rendőrség nyolc szakembere a helyszínről folyamatosan, első kézből tájékoztatja a kiutazó szurkolókat, egészen a magyar válogatott szereplésének végéig. Hozzátették továbbá, hogy a rendőrség #EURO2016 "hashtaggel" már több mint egy hónapja élő Twitter csatornáján keresztül megosztott közérdekű információkon felül a police.hu weboldalon külön az Európa-bajnokság idejére létrehozott "EURO2016" elnevezésű menüpont alatt is tájékozódhatnak a Franciaországba utazó szurkolók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.