Bulvár

Eltűnt személyt keres a rendőrség

Eltűnt személyt keres a rendőrség

2016. június 7., kedd
Eltűnt személyt keres a rendőrség
osztas_ferenc

A Szentesi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Osztás Ferenc eltűnése miatt - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves nagymágocsi férfi május 22-én munkavégzés céljából Komáromba utazott, ahol egy panzióban szállt meg. Az eltűnt személy június 5-e este óta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Osztás Ferenc

körülbelül 185 centiméter magas, 95 kilogramm, sportos testalkatú, fejformája kerek, rövid barna haja oldalt és hátul felnyírt volt. Szemöldökén „PUNK NAT DIT”, fején jobb oldalon piros színű „S”, nyakán „DESTROY”, mellkasán „WAFFEN SS” tetovált felirat, mellkasán, bal alkarján, jobb fel- és alkarján koponyatetoválás, jobb combján dózertetoválás látható. A férfi utoljára borostát viselt, mindkét fülében és orrában ezüstszínű, acélból készült patkó alakú piercing volt. Az eltűnt személy utoljára világos, khaki színű inget és oldalzsebes katonai nadrágot, lábán sivatagi bakancsot, illetve piros-fehér-zöld színű zoknit viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.