Bulvár

Térfigyelő kamera vezetett a feltételezett elkövetőkhöz

Térfigyelő kamera vezetett a feltételezett elkövetőkhöz

2016. május 19., csütörtök
Térfigyelő kamera vezetett a feltételezett elkövetőkhöz

Két ügyben, három eljárás alá vont személyt azonosítottak a Csongrádi Rendőrkapitányság egyenruhásai - írja a police.hu.

Az első szabálysértésről március 8-án érkezett bejelentés a Csongrádi Rendőrkapitányságra, amely szerint Csanytelek belterületén egy közterületen lévő padot ismeretlen tettes megrongált. A településen működő térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján a rendőrök azonosították a jogsértő cselekmény feltételezett elkövetőjét. A 19 éves román állampolgárságú férfi meghallgatása során elismerte a terhére rótt rongálás szabálysértésének elkövetését. A második előkészítő eljárás május 12-i bejelentés alapján indult, ismeretlen tettes Csanytelek belterületén lévő faépület ajtaját, illetve a létesítmény melletti faasztalt rongálta meg. A Csongrádi Rendőrkapitányság egyenruhásait szintén a térfigyelő kamerarendszer felvételei vezették el a feltételezett elkövetőkhöz. Az eljárás alá vont személyek azonosítását követően a 15 éves csanyteleki és a 16 éves ásotthalmi fiatalkorút a rendőrök meghallgatták. Ellenük rongálás szabálysértése miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.