Bulvár

Sikerrel van túl a hetedik napján a II. Nemzeti Bor Maraton

Sikerrel van túl a hetedik napján a II. Nemzeti Bor Maraton

2016. május 20., péntek
Sikerrel van túl a hetedik napján a II. Nemzeti Bor Maraton
NBM3

Sopronból csütörtök reggel indult a váltó, majd Fertőd - Vitnyéd - Csorna - Enese - Győr - Pannonhalma - Kisbér - Bokod - Mór - Csákvár - Bicske - Etyek - Tárnok - Dunaharaszti - Ócsa - Monor - Tápiószentmárton - Nagykáta - Jászberény - Jászapáti - Heves - Füzesabony - Mezőkövesd - Mezőnagymihály - Mezőcsát - Tiszaújváros - Tiszalúc - Prügy érintésével Tokajba érkezett.

A történelmi magyar borvidék, Tokaj főtere adott helyet a II. Nemzeti Bor Maraton csütörtöki rendezvényének. Tokaji borok, helyi gasztronómia és kulturális programok szerepeltek a programban a futók beérkezéséig. Siku Lóránt alpolgármester fogadta az érkező távot teljesítőket és adta át Tóth Tamarának a Borvidék Szépe Országos Szépségkirálynő Választás tokaji borvidék szépének az első helyért járó elismerést. Az este folyamán többek között fellépett a Balkán Fanatik is. Ezen a napon úgy tudott közel 600 km-t haladni a Nemzeti Bor Maraton mezőnye, hogy három szakaszra lett osztva a teljes nap, így Sopron-Mór, Mór-Jászberény, Jászberény-Tokaj rajtokkal párhuzamosan haladt a mezőny. Komoly kihívás volt ez mind a biztosítás és a szervezők részéről, de 18 óra után sikerrel begurultak az utolsó kerékpárosok is, a tokaji kiemelt rendezvényhelyszínre. Ma reggel 8 óra 30 perckor a Tokaj-Mád 16,4 kilométeres szakasznak vágtak neki a futók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.