Közélet

Rendkívüli megyei közgyűlés: DEB-tagokat választottak + FOTÓK

Rendkívüli megyei közgyűlés: DEB-tagokat választottak + FOTÓK

2016. május 10., kedd
Rendkívüli megyei közgyűlés: DEB-tagokat választottak + FOTÓK
megyei_kozgyules13_gs

A 2014-2020-as uniós ciklusban a Csongrád megyei támogatási kérelmek döntési javaslatainak elbírálási folyamatához tagokat kellett delegálnia az úgynevezett Döntés-előkészítő Bizottságokba (DEB) a megyei közgyűlésnek. Erről szavazott a testület keddi rendkívüli ülésén.

A Csongrád Megyei Közgyűlés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) felhívásaira benyújtott Csongrád megyei támogatási kérelmek döntési javaslatainak megfogalmazására összehívott Döntés-előkészítő Bizottságokba tagként

Kakas Bélát

, a megyei közgyűlés elnökét, póttagként pedig

Ádók János

közgyűlési alelnököt delegálta a keddi rendkívüli ülésen, egyhangú döntéssel. Egyes TOP-os kiírásoknál – ahol a megyei önkormányzat maga a pályázó – pedig

Vadász Csaba

főjegyzőt, póttagként

Somosi Krisztina

aljegyzőt delegálta a testület a DEB-be. A rendkívüli ülésre azért volt szükség, mert a TOP a bírálati szakaszba érkezett, és a döntéseket előkészítő bizottságok felállítására a megyei önkormányzat mindössze néhány napos határidőt kapott az illetékes tárcától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.