/

Pénteken hirdetnek eredményt a XII. Bonifert Domonkos nemzetközi matematikaversenyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bonifert_matematikaversen_eredmeny41_gs

Május 6-án rendezik meg a XII. Bonifert Domonkos nemzetközi matematikaverseny eredményhirdetését az Arany János Általános Iskolában.

A Bonifert Domonkos Alapítvány és az Ifjú Tehetségekért Jövőnk Érdekében Egyesület által meghirdetett és a Csongrád Megyei Matematika -, Fizikatanárok Szegedi Alkotóműhelye közreműködésével lebonyolított XII. Bonifert Domonkos nemzetközi matematikaverseny döntőjének ünnepélyes eredményhirdetését május 6-án, pénteken délután 14.30-tól rendezik meg Szegeden, az Arany János Általános Iskolában. E verseny népszerűségéről és jelentőségéről elmondható, hogy több mint 800 (3 – 8. osztályos korú) tanuló kapcsolódott be a tanév során a négy levelező fordulóba a határon innen és túlról. A döntőn közel 200 fő vett részt, köztük 40 határon túli. Az ott elért eredmények alapján évfolyamonként a legjobbak, összesen 63 diák és 19 tanár részesül díjazásban, jutalmazásban.

Előző sztori

Facebookozni tanítottak szegedi időseket

Következő sztori

A vállalkozókat kérdezték a bürokráciacsökkentés jövőbeni irányairól Szegeden