Közélet

Pályázati lehetőségekről is szó lesz a közművelődési szakmai napon

Pályázati lehetőségekről is szó lesz a közművelődési szakmai napon

2016. május 23., hétfő
Pályázati lehetőségekről is szó lesz a közművelődési szakmai napon
agora13_gs

A Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodája minőségfejlesztési és közművelődési szakmai napot szervez többek között a Csongrád megyében dolgozó közművelődési szakemberek és művelődési házak munkatársai számára. Szó lesz az aktuális pályázati lehetőségekről, a Kulturális Közfoglalkoztatási Programról és bemutatkozik a Szent-Györgyi Albert Agóra is.

"A Csongrád megyében dolgozó közművelődési szakemberek, művelődési házak, civil szervezetek, önkormányzatok munkatársai és azok a partnerszervezeteink, amelyekkel a kulturális közfoglalkoztatásban működünk együtt, kaptak meghívást a szakmai napra"- tudtuk meg

Dohorné Kostyál Zsuzsannától

, Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodájának vezetőjétől. A szakmai nap célja, hogy bemutassák a legújabb pályázati lehetőségeket, valamint a kiskunmajsai és a szegedi művelődési intézmények tapasztalatain keresztül feltárják a jó példákat is a közművelődési szakemberek előtt. A szakmai nap a Szent-Györgyi Albert Agórában valósul meg május 24-én, 9 órai kezdettel. A kulturális statisztikai adatszolgáltatás Csongrád megyei tapasztalatairól

Kovács Szilvia

, a Nemzeti Művelődési Intézet Csongrád Megyei Irodájának módszertani referense; az aktuális pályázati lehetőségekről

Kiss Gábor Boldizsár

, Nemzeti Művelődési Intézet Szakmai Módszertani Főosztály vezetője; majd

Fehérné Dunai-Kovács Erika

a kiskunmajsai Konecsni György Kulturális Központról, míg

Orbán Hedvig

a szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra tapasztalatairól tart előadást. Az egész délelőttöt felölelő program ingyenes, a részvétel azonban regisztrációhoz kötött a csongrad@nmi.hue-mail címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.