Bulvár

Őrizetben a szegedi rabló + VIDEÓ

Őrizetben a szegedi rabló + VIDEÓ

2016. május 20., péntek
Őrizetben a szegedi rabló + VIDEÓ
rablo_orizetben

A rendőrség őrizetbe vette azt a szentesi férfit, aki egy nő táskáját próbálta meg erőszakkal eltulajdonítani Szegeden - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 19-én reggl Szegeden, a Kárász utca Kölcsey Ferenc utcához közelebb eső részében, az egyik étterem előtt egy 27 éves férfi egy nő táskáját akarta erőszakkal elvenni. A gyanúsított a sértettet a földre lökte, majd fejét a földre szorítva próbálta meg ellenállását megtörni. Többen az áldozat segítségére siettek, aki így kiszabadult a támadó szorításából. A rablót a rendőrök kiérkezéséig az állampolgárok visszatartották, a nő azonban nem várta meg az egyenruhásokat, távozott a bűncselekmény helyszínéről. A nyomozók később az adatgyűjtés eredményeként megállapították a sértett kilétét. A rendőrök a férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 27 éves szentesi férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. http://www.youtube.com/watch?v=vwAvssMIyqU

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.