Bulvár

Műszaki mentésekhez riasztották a megye tűzoltóit a hosszú hétvégén

Műszaki mentésekhez riasztották a megye tűzoltóit a hosszú hétvégén

2016. május 17., kedd
Műszaki mentésekhez riasztották a megye tűzoltóit a hosszú hétvégén

Több helyen is faágak szakadtak le, amelyek a gyalogosok és a kerékpárosok forgalmát is veszélyeztették - írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye.

Egy személyautó motortere égett szombaton reggel Csongrádon, a Bem utcában. A város hivatásos egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó alkatrészeket. A tűzesetben személyi sérülés nem történt. A gyalogosok forgalmát is veszélyeztette az a nagyméretű faág, amely az Algyői úton szakadt le szombaton délután. A műszaki mentést a ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége végezte el. Társasház tetejére szakadt egy faág Szegeden, a Móra utcában. A szegedi tűzoltók két egységét riasztotta a főügyelet. A tűzoltók motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a beavatkozást. Az eset során senki sem sérült meg. Személyautóra dőlt egy fa szombaton este Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton. A műszaki mentéshez a város hivatásos egységét riasztották. Személyi sérülés nem történt. Két személyautó ütközött a 4521-es út 1-es kilométerszelvényében, Szegvár és Szentes között vasárnap délután. A szentesi hivatásos egységek áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt a műszaki mentés idejére. A balesetben senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.