Bulvár

Lopott autóval okozott balesetet egy férfi Szegeden

Lopott autóval okozott balesetet egy férfi Szegeden

2016. május 6., péntek
Lopott autóval okozott balesetet egy férfi Szegeden
baleset1_10

Lopott autóval okozott balesetet Szegeden egy 20 éves férfi. A sofőr a helyszínről elmenekült, állampolgári segítséggel a rendőrök végül előállították.

A baleset május 5-én 18 óra 29 perckor történt Szegeden, a Rókusi körúti körforgalomban. A férfi az általa vezetett autóval behajtott a körforgalomba, majd forgalommal szembe, a Rókusi körúton kihajtott. Ott három autóval ütközött, és a villamos sínen állt meg. A csanádalberti lakos a járműből kiszállt és elszaladt a helyszínről. A balesetet látva két állampolgár követni kezdte a sofőrt, és folyamatosan kapcsolatot tartottak a rendőrséggel. A kiérkező járőrök a férfit elfogták. Az adatok ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a járművet, amivel a férfi balesetet okozott, egy nappal korábban Szentesről lopta. Emellett a rendszámot egy másik autóról eltulajdonított rendszámára cserélte. Előállításakor korábbi, szentesi bűncselekményekből származó lopott tárgyakat is találtak nála.

K. Csabát

a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, lopás bűntette és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntette, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Emellett a Szegedi Rendőrkapitányságon cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult a 20 éves férfivel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.