Egészség

Legyen az Aranyklinika az év magánrendelője!

Legyen az Aranyklinika az év magánrendelője!

2016. május 3., kedd
Legyen az Aranyklinika az év magánrendelője!
aranyklinika03

A HáziPatika.com egészségügyi portál harmadik alkalommal hirdeti meg "Az év magánrendelője" szavazást, melyen a szegedi Aranyklinikára is lehet voksolni.

Az Aranyklinika 2006-ban alakult magánrendelő intézet, amely Szegeden, a belváros szívében, kulturált körülmények között, felszerelt rendelőkben (ultrahang, EKG, labor, stb.) lehetőség szerint várakozás nélkül várja a gyógyulni vágyó pácienseket. Az Aranyklinika nemzetközileg is elismert orvoscsapata a több, mint 50 profil együttes jelenlétéből adódó lehetőségeket maximálisan kihasználja. Pácienseink panaszaik orvoslására speciális szakterületeket vehetnek igénybe. A hagyományos vizsgálati módszereken túl olyan különleges szolgáltatásokat is kínálunk, melyet csak vezető egészségügyi intézmények tudnak jelenleg nyújtani. Prevenciós szemléletű gondolkodásmódunk lehetővé teszi, hogy a hozzánk forduló egészségtudatos betegek életminőségüket még évtizedek múlva is megőrizzék. A nálunk dolgozó orvosok munkájukat a Szegedi Tudományegyetem különböző klinikáin végzik. Teljes körű járóbeteg-ellátásunk mellett 2015 júniusától fogorvosi ellátással bővült szolgáltatásink köre, melynek keretében komplex szolgáltatásokat nyújtunk felnőtt és gyermek pácienseinknek egyaránt.

rendelo8-1

Tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott, boldog élet alapja az egészség, akár saját magunkról, akár szeretteinkről, barátainkról van szó. Alapelvünk, hogy az egészség mindenki számára elérhető kell, hogy legyen, ezért szolgáltatásainkat és árainkat is ennek megfelelően alakítottuk ki. Aranyklinika – A név kötelez! Szerettük volna, ha nevünk minden páciensünk számára azonos értékeket közvetít, és az „arany” szó számunkra nagyon sok tartalommal bír"- fogalmaz a portálunkhoz eljuttatott közlemény. A HáziPatika.com, a legnagyobb egészségügyi portál idén harmadik alkalommal, hagyományőrző céllal rendezi meg Az év magánrendelője szavazást, s adja át a szakmai és közönség díjakat. Szavazzon az Aranyklinikára

ITT

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.