Sport

Labdarúgás: presztízsmeccset nyert az FK a Szeged 2011 fakója ellen + FOTÓK

Labdarúgás: presztízsmeccset nyert az FK a Szeged 2011 fakója ellen + FOTÓK

2016. május 14., szombat
Labdarúgás: presztízsmeccset nyert az FK a Szeged 2011 fakója ellen + FOTÓK
fk_szeged-szeged2011b010kf

Városi rangadót rendeztek szombat délután a Felső Tisza parti stadionban. Az FK 1899 Szeged végül egy góllal legyőzte a vendég Szeged 2011 B csapatát.

A találkozón a vendégek irányították főként a játékot, a támadóharmadban azonban rendre ötlettelennek bizonyultak a végig szervezetten, szívósan védekező diszkoszvetősökkel szemben. Az első félidő hajrájában egy labdaszerzést követően

Tóth Attila

húzta meg a szélt, majd a második hullámban érkező

Gyurkovics Tamás

elé tálalt, aki egy remek fejessel juttatta előnyhöz csapatát. (1-0) Az eredmény innen a lefújásig már nem változott, így a szurkolók csapata zsinórban hatodik győzelmét ünnepelhette.

Az FK 1899 Szeged a következő, hétközi fordulóban, szerdán 18 órától az Ásotthalomhoz látogat, míg a Szeged 2011 B Kiskundorozsmán játszik ugyanakkor rangadót a listavezető Mórahalom ellen.

Férfi labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 29. forduló:

FK 1899 Szeged - Szeged 2011 B 1-0 (1-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Vezette: Tamás Roland (Aradi Csaba, Tóth István).

FK 1899 Szeged:

Garamvölgyi - Heredea, Dóra T., Turján, Prontvai, Szalai, Imre (Barta 85'), Gyurkovics, Szőcs (Csuka 71'), Mihalkó (Lengyel 80'), Tóth (Szélpál 90').

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Szeged 2011 B:

Krnács - Mannheim, Dudás, Berde (Gyuris - a szünetben), Hoffmann, Jernei (Pintér 82'), Povázsai, Rebők, Erdős, Fodor, Lajkó.

Edző:

Popovics Pál.

Gólszerzők:

Gyurkovics (45').

Sárga lap:

Mihalkó (77'), Heredea (88'), Barta (90'). Hüvös Gábor:

"Hatalmas mezőnyfölényben játszott egész végig a Szeged 2011 csapata, de a 90 perc alatt gólszerzési lehetőségig nem jutottak el. Fegyelmezetten és zártan, egységesen védekeztünk, és a kontratámadásainkból adódó helyzeteinkből akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna."

Popovics Pál:

"Végig mi domináltuk a mérkőzést, az egyedüli kontratámadásból kaptuk a gólt. Mivel a csatársorunk hiányzott, nem találtuk a kellő kreativitást a gólszerzéshez, egy olyan csapat ellen, amely saját kapuja előtt 20 méterrel védekezett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.