Bulvár

Körözött BMW és Seat Röszkén

Körözött BMW és Seat Röszkén

2016. május 18., szerda
Körözött BMW és Seat Röszkén
20161805080012

A német és a svéd hatóságok keresték azt a két személygépkocsit, amelyeket a magyar határrendészek foglaltak le Röszkén.

Egy török állampolgárságú férfi egy német honosságú, BMW gyártmányú gépjármű vezetőjeként jelentkezett kilépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen május 14-én 3 óra 15 perckor. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a német hatóságok a személyautó körözését elrendelték, ezért azt a magyar rendőrök lefoglalták. Egy svéd rendszámú, Seat Leon típusú gépkocsival egy olasz állampolgárságú sofőr jelentkezett kilépésre május 15-én 19 óra 30 perckor, szintén Röszkénél. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben. A svéd hatóságok által körözött személyautót a magyar határrendészek lefoglalták.

20161805080024

Az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodája felvette a kapcsolatot a gépkocsik körözését elrendelő hatóságokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.