Sport

Ingyen lehet E-fitezni szombaton Algyőn

Ingyen lehet E-fitezni szombaton Algyőn

2016. május 25., szerda
Ingyen lehet E-fitezni szombaton Algyőn
e_fit

Ingyenes E-fit kipróbálási lehetőség várja az érdeklődőket szombaton az algyői Borbála Fürdőben.

Hódít az E-fit: az újfajta edzésmódszer igen hatékonyan és gyorsan dolgozik, amellyel jelentősen kevesebb idő alatt látványos eredmény érhető el a hagyományos, termekben végzett edzésekhez képest. Az E-fit kipróbálására szombaton ingyen nyílik lehetőség az algyői Borbála Fürdőben. „Ez egy elektromos izomstimulációs edzés, amely nyolc izomcsoportra, bicepsz, tricepsz, mellizom, hasizom, hátizom, derék, farizom, combfeszítő, combhajlító és vádlira hat egyszerre. Egy személyi edzésről van szó, ahol egy személlyel foglalkozom. Húsz perces az edzés, ami heti kétszer ajánlott, ez olyan, mintha másfél órát edzene az ember egy teremben. Személyre szabott edzéstervek vannak, így az E-fit géppel végezhető edzésprogramok a zsírégetés, alakformálás, izomfejlesztés, szálkásítás, a próbaprogramban pedig narancsbőr kezelés és keringésfokozás is van. Fogyni vágyóknak tökéletes, állóképesség javító, gyors és hatékony módszer, formásabb, feszesebb lesz a test, kismamáknak szülés utáni regenerációra is kiváló, e mellett a hátfájást és az ízületi fájdalmakat is megszünteti” – összegezte az E-fit előnyeit portálunknak

Horvácki Ivana

E-fit edző. Horvácki Ivana Szegeden nyitotta stúdióját, majd Hódmezővásárhely követően Algyőn is szeretné megismertetni az emberekkel az E-fitet. Két héttel ez előtt, május 14-én már volt egy ingyenes próbanap, amit követően sokan újra elmentek edzeni. Fontos, hogy a szombat reggel nyolctól induló próbanapra csak bejelentkezés útján lehet részt venni, ezt pedig a 0670/539-47-66-os telefonszámon tehetik meg az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.