Sport

Hátország: gólesőben maradt alul a SZEOL A csapata + FOTÓK

Hátország: gólesőben maradt alul a SZEOL A csapata + FOTÓK

2016. május 23., hétfő
Hátország: gólesőben maradt alul a SZEOL A csapata + FOTÓK
u15_grosics_szeol115_gs

A bajnoki cím megszerzéséért léphetett pályára a Grosics Akadémia ellen a SZEOL SC A csapata az NB II U15-ös bajnokságának dél-keleti csoportjában: bár a SZEOL egyenlített 4-0-ról, mégis pont nélkül maradt, így még nem szerezte meg a bajnoki címet.

Fontos meccset játszottak vasárnap Gyulán az U15-ös NB II-es bajnokság utolsó előtti fordulójában, ahol a Grosics Akadémia a listavezető SZEOL SC-t fogadta.

Bóka Ferenc

tanítványai számára az volt a tét, hogy amennyiben nyerni tudnak, akkor megszerzik a bajnoki címet - ettől azonban mintegy fél órányi játékot követően igen messze kerültek, hiszen a 33. percben

Szegedi Zsombor Zsolt

már a negyedik gólt szerezte, így 4-0-ra vezetett a Grosics Akadémia. Oláh Levente még a szünet előtt szépített, majd a fordulást követően tíz perc alatt egalizált a SZEOL, az 55. percben már 4-4 volt az állás, azonban a bravúros visszakapaszkodás nem tartott sokáig, mert két percenként érkezett válasz a túloldalról, így végül 7-4-re nyert a Grosics Akadémia, ezzel elnapolva a bajnokavatást. A SZEOL SC A csapata szerdán Hódmezővásárhelyen játssza utolsó bajnokiját, amelyen ha győzelmet arat, akkor a bajnoki címet is bezsebeli, míg ellenkező esetben az üldöző Grosics Akadémia pénteken a L-IT SZEAC elleni sikerével az utolsó fordulóban megelőzheti riválisát.

NB II U15, Dél-Kelet, 26. forduló

Grosics Akadémia - SZEOL SC "A" 7-4 (4-1)

Grosics Akadémia: Uram (Trescsula, 78') - Kiss G., Dáné, Paublusztig (Szívós, 78'), Gajda (Bányász, 16'), Varga M. (Kovács Zs., 78'), Trombola (Kiss I. K., 68'), Geszti (Szabó E., 68'), Fülöp, Huszár, Szegedi (Kiss II K., 78').

Vezetőedző:

Halász Lajos László.

SZEOL:

Veszelinov (Túri - a szünetben)- Daróczi, Vágó, Budai, Gémes, Illés (Rabecz, 63'), Varga B. (Molnár O., 63'), Rádai, Fülöp (Skribek, 68'), Neupert, Oláh L.

Vezetőedző:

Bóka Ferenc.

Gól:

Trombola (4'), Geszti (6'), Dáné (29', 57'), Szegedi (33'), Huszár (59'), Geszti (61') ill. Oláh L. (39', 51'), Gémes (47'), Neupert (55').

Sárga lap:

Kiss G. (14'), Dáné (17'), Fülöp (50') ill. Vágó (30')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.