Bulvár

Gyorsított eljárásban bíróság előtt a bölcsödébe besurranó tolvaj

Gyorsított eljárásban bíróság előtt a bölcsödébe besurranó tolvaj

2016. május 13., péntek
Gyorsított eljárásban bíróság előtt a bölcsödébe besurranó tolvaj

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította azt a szegedi férfit, aki április 30-án követett el bűncselekményt.

A vádirat szerint a férfi a fenti napon délután egy szegedi bölcsöde épületébe a nyitott bejárati ajtón keresztül bement, besurrant a konyhai alkalmazottak által használt konyhába és ott az egyik alkalmazott tulajdonát képező női válltáskából kivette a sértett készpénzét, pénztárcáját, személyes okmányait és bankkártyáit, majd azokkal az épületből távozott. A vádlott az eltulajdonított pénztárcából magához vett mintegy 16.000.-Ft-ot, míg a tárcát a benne levő okiratokkal és bankkártyával együtt egy közeli tóba dobta. A bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat az ügyészség gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé. A Szegedi Járásbíróság az ítéletében a vádlott bűnösségét a vádirattal egyezően állapította meg szabálysértési értékre, helyiségbe a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve, több közokirat, magánokirat és készpénz-helyettesítő eszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás vétségében. A bíróság a jogerős határozatában a vádlottal szemben 1 év fogházbüntetést szabott ki, melynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.