Bulvár

Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé a szeméremsértő afgán férfit

Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé a szeméremsértő afgán férfit

2016. május 31., kedd
Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé a szeméremsértő afgán férfit

Gyorsított eljárással, már szerdán bíróság elé állítják a hétfőn, Bicske egyik dohányboltjában szeméremsértő módon viselkedő afgán oltalmazott férfit - mondta Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az M1 aktuális csatorna híradójában.

A szóvivő kedden azt mondta: büntetőeljárás indult szeméremsértés vétsége miatt - a sértett feljelentése alapján - a 39 éves külföldi állampolgárral szemben; a férfit őrizetbe vették.

Pálffy Károly

(Fidesz-KDNP) bicskei polgármester a műsorban közölte: azt kérte a kormányzati szervektől, hogy zárják be a településen lévő befogadó állomást. "A bicskeiek nagyon türelmesek voltak az elmúlt évig és sajnos eljutottunk már arra a szintre, hogy a toleranciaküszöbünket ez most már átlépte" - tette hozzá. A rendőrség hétfőn közölte, hogy szeméremsértéssel gyanúsítanak egy 39 éves afgán oltalmazott férfit. A rendőrségi honlapra feltett közlemény szerint a férfi egy település egyik nemzeti dohányboltjában szeméremsértő módon mutogatta magát. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, oltalmazottként elismert afgán állampolgárt a rendőrök a nemzeti dohánybolt közelében elfogták. Az M1 Híradóban elhangzott: az afgán férfi kihallgatásakor tett egy utalást arra, hogy még örülhetnek, hogy nem erőszakolta meg a dohánybolt eladónőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.